استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه دامغان

همزمان با آغاز ثبت نام دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشگاه دامغان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به عنوان مسئول ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید ضمن هماهنگی با بخش‌های مختلف جهت تسهیل فرآیند ثبت نام دانشجویان، برنامه هایی را با هدف ایجاد فضایی آرام و مطلوب، برای دانشجویان و خانواده‌های آنان برگزار نمودند. برپایی ایستگاه جهت راهنمایی و هدایت دانشجویان و خانواده‌ها به محل ثبت نام، راهنمایی دانشجویانی که ثبت نام اینترنتی ننمودند، نصب بنرهای خوش آمد گویی، پذیرایی از دانشجویان در محل ثبت نام، برپایی نمایشگاه عکس عاشورایی و نمایشگاه خوشنویسی، نمایه نشریات دانشجویی دانشگاه و پخش فیلم هایی با موضوع دفاع مقدس از جمله برنامه‌های ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید می‌باشد. گفتنی است ثبت نام دانشجویان از شنبه اول مهرماه آغاز و تا ۵ مهرماه ادامه خواهد داشت.