was successfully added to your cart.

برنامه شب یلدا در خوابگاه های دانشجویی

By | اخبار حوزه معاونت | No Comments

همزمان با شب یلدا به همت معاونت فرهنگی با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه و مشارکت کمیته فرهنگی خوابگاه برنامه ای در خوابگاه های دانشجویی در شب اول دی ماه برگزار گردید. آماده سازی سفره شب یلدا، پخش کلیپ، توزیع فال حافظ و نور افشانی در محوطه خوابگاه خواهران و توزیع انار در خوابگاه های خواهران و برادران از جمله برنامه های این شب بود.

برگزاری جلسه شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه

By | اخبار حوزه معاونت | No Comments

اولین جلسه شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه شامگاه سه شنبه ۲۱ آذرماه با حضور رییس و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و نمایندگان دانشجویی از بخش های مختلف دانشگاه برگزار شد.

مراسم رونمایی از کتاب”در پشت دشمن” در دانشگاه برگزار شد.

By | اخبار حوزه معاونت | No Comments

مراسم رونمایی از کتاب”در پشت دشمن” به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری کانون علمی و فرهنگی ایثار دوشنبه ۱۳ آدر ماه در دانشگاه برگزار گردید.

متن کامل خبر در پورتال رسمی دانشگاه دامغان

مراسم رونمایی از کتاب «در پشت دشمن» در دانشگاه دامغان برگزار شد

برپایی نمایشگاه معرفی دستاوردها و فعالیتهای کانون های فرهنگی، هنری دانشگاه دامغان

By | اخبار حوزه معاونت | No Comments

نمایشگاه معرفی دستاوردها و فعالیت های کانون های فرهنگی، هنری دانشگاه یکشنبه ۷ آبان ماه با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاون فرهنگی، اجتماعی ،تنی چند از اعضای هیأت رئیسه و  جمعی از دانشجویان گشایش یافت.

این نمایشگاه به همت فعالین کانون ها با هدف معرفی فعالیت های کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی برپا گردیده است. ۱۴ کانون در غرفه های خود  در نمایشگاه میزبان علاقمندان خواهند بود.

گفتنی است این نمایشگاه تا ۱۰ آبان ماه در سالن چند منظوره(سلف قدیم) برقرار می باشد.