برگزاری جشن بزرگ بیعت

برگزاری جشن بزرگ بیعت به مناسبت آغاز امامت امام زمان

این جشن که در روز سه شنبه ۲۹ آبان در مرکز همایش های دانشگاه دامغان برگزار شد با استقبال بینظیر دانشجویان همراه بود

این جشن با حضور دکتر حسین حسین زاده ( دبیر اسبق انجمن نخبگان ) و همچنین اجرای گروه هنری آوای سکوت و مسابقه و نغمه سرایی همراه بود

در پایان مسابقه قرعه کشی کمک هزینه سفر زیارتی مشهد برای سه نفر نیز انجام شد.

جلسه هم اندیشی اساتید با موضوع خانواده و تربیت فرزندان

By | اخبار حوزه معاونت | No Comments

جلسه هم اندیشی اساتید با موضوع خانواده و تربیت فرزندان از مجموعه کارگاه های مصوب در شورای هم اندیشی دانشگاه، شامگاه دوشنبه ۹۷/۸/۲۱ در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد.
حجت الاسلام محمد فدایی، مدرس این کارگاه پیرامون موضوع معنابخشی به زندگی سخن گفت، وی با بیان این که زندگی یک صورت و یک معنا دارد ادامه داد: معنای زندگی در جهان بینی مادی، مادیات است و تلاش انسان برای رشد مادی زندگی می باشد اما در جهان بینی دینی تلاش برای رشد انسانیت صورت می پذیرد که مقصد همه انبیا رشد انسانیت انسان بوده است.
حجت الاسلام فدایی در ادامه گفت: جهان بینی دینی انسان را به کمال می رساند که گذشت، ایثار و اخلاق از نمادهای آن است و هدف بعثت پیامبر(ص) نیز همین امر می باشد. پیامبر اکرم(ص) در این باره می فرماید: من مبعوث شدم تا کرامت های اخلاقی را در جهان بشریت گسترش دهم.

برنامه شب یلدا در خوابگاه های دانشجویی

By | اخبار حوزه معاونت | No Comments

همزمان با شب یلدا به همت معاونت فرهنگی با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه و مشارکت کمیته فرهنگی خوابگاه برنامه ای در خوابگاه های دانشجویی در شب اول دی ماه برگزار گردید. آماده سازی سفره شب یلدا، پخش کلیپ، توزیع فال حافظ و نور افشانی در محوطه خوابگاه خواهران و توزیع انار در خوابگاه های خواهران و برادران از جمله برنامه های این شب بود.