مراسم چهارمین جشنواره هفته فرهنگی دانشگاه دامغان برگزار شد

By | اخبار حوزه معاونت | No Comments

مراسم چهارمین جشنواره هفته فرهنگی دانشگاه دامغان برگزار شد.

در این مراسم از :

✅ تشکل های اسلامی

✅ انجمن های علمی

✅ کانون های فرهنگی و اجتماعی

✅ همکاران و فعالان دانشگاهی

✅ امور فرهنگی خوابگاه ها

✅ مسئولین نشریات دانشجویی برتر

✅ و انتظامات و حراست و خدمات دانشگاه

با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت پژوهشی، معاونت دانشجویی، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و همچنین اساتید گرامی جناب آقای دکتر مهدی اردیانیان و خانم دکتر زارع، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

🍀 معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دامغان 🍀

سمینار بزرگ از تئوری تا اجرا با حضور پروفسور محاسب برگزار شد

By | اخبار حوزه معاونت, انجمن عمران | No Comments

سمینار بزرگ از تئوری تا اجرا با حضور پروفسور محاسب، عضو هییت علمی دانشگاه ای تی اچ زوریخ و استاد مدعو دانشگاه ام ای تی، امروز مورخ ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ توسط انجمن علمی عمران دانشگاه دامغان برگزار شد.
سخنرانی دکتر قربانی دبیراجرایی مراسم، آغازگر مراسم بوده و سپس پروفسور محاسب به ارایه ی مطالب خود پرداختند.
لازم به ذکر است ۲۰۰ جلد کتاب از تئوری تا اجرا نوشته ی پروفسور محاسب به ارزش بیش از ۴ میلیون تومان به همت انتشارات ماه نویسان در بین دانشجویان توزیع گشت.

مراسم جشن ” میلاد سرداران کربلا ” برگزار شد

By | اخبار حوزه معاونت, کانون ایثار | No Comments

مراسم جشن میلاد با سعادت حضرت امام حسین (ع) با عنوان ” میلاد سرداران کربلا ” توسط کانون علمی و فرهنگی ایثار و کانون رضوی مورخ ۱۳۹۶/۲/۱۰ در سالن اجتماعات خانه فرهنگ برگزار شد.

این مراسم در ابتدا با قرائت آیاتی چند از قرآن کریم توسط آقای صادقی و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و با مجریگری آقای امین عبداللهی آغاز گردید. فضای مراسم با حضور جانبازان عزیز و گرامی دفاع مقدس، حاج آقای خادمیان و حاج آقای خراسانی و همراهی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای فضلیان عطر و بوی معنوی خاصی به خود گرفت.

در ادامه جشن میلاد با سعادت امام حسین (ع)، مداح اهل بیت (ع) جناب آقای بخشی چند مولودی زیبا اجرا کردند، پس از آن جانبازان عزیز دفاع مقدس به صحنه دعوت شدند و خاطراتی زیبا را از وقایع جنگ تحمیلی روایت گری کردند.

در ادامه نیز تقدیر و تشکر از جانبازان سر افراز توسط معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی، جناب آقای دکتر میر سید و حاج آقای فضلیان صورت پذیرفت.

این مراسم با حضور آقای سید محمد حسینی پور، مفتخر به کسب مقام بین المللی قرائت قرآن کریم نیز همراه بود و ایشان نیز آیاتی چند از قرآن کریم را تلاوت نمودند.

مراسم با مسابقه تشخیص تصویر شهداء جنگ تحمیلی و مدافع حرم و پخش کلیپ پایان یافت.

اکران فیلم بی نظمی ساخته ی فاطمه استاد عبدالحمید

By | اخبار حوزه معاونت | No Comments

اکران فیلم بی نظمی ساخته ی فاطمه استاد عبدالحمید. سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۹۶٫ پلاتو دانشکده هنر و سالن اجتماعات اندیشه.

جهت تهیه بلیط به مسئولین فروش در سطح دانشگاه مراجعه فرمایید.

سمینارهای نانو توسط انجمن علمی نانو رشته های مختلف علمی برگزار گردید

By | اخبار حوزه معاونت, انجمن زیست شناسی, انجمن شیمی, انجمن عمران, انجمن فیزیک, انجمن نانو | No Comments

سمینار نانوالکترونیک امروز مورخ ۲۳ فروردین ۱۳۹۶ در سالن اجتماعات خانه فرهنگ توسط انجمن علمی نانو و مهندسی برق برگزار گردید.

در این سمینار، استاد سرخوش به ارائه مطالب و مفاهیم مورد نیاز دانشجویان در مورد فناوری نانو، ارتباط آن با علوم مختلف فنی و مهندسی، شیمی، فیزیک و … پرداختند و در پایان نیز به شرح مفصل نحوه تولید برق از طریق سلول های خورشیدی پرداختند.

در این مراسم ماهنامه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو توزیع گردید.

حضور اعضاء انجمن اسلامی دانشگاه دامغان در نشست صمیمی با ریاست جمهوری اسلامی ایران

By | اخبار حوزه معاونت, انجمن اسلامی | No Comments

حضور اعضاء انجمن اسلامی دانشگاه دامغان در نشست صمیمی نخبگان و جوانان استان سمنان با ریاست جمهوری اسلامی ایران، دکتر حسن روحانی در شهر سمنان.